000-730 IBM DB2 9 Family Fundamentals Thousands of IT ...

sunfloweremryologistData Management

Oct 31, 2013 (4 years and 8 days ago)

91 views

000
-
730

IBM

DB2

9

Family

Fundamentals

Thousands

of

IT

Professionals

before

you

have

already

passed

their

000
-
730

certification

exams

using

the

IBM

000
-
730

Practice

Exam

from

ipass4sure.com.

Once

you

start

using

our

000
-
730

exam

quest
ions

you

simply

can't

stop!

You

are

guaranteed

to

pass

your

IBM

000
-
730

test

with

ease

and

in

your

fi rst

attempt.

Here's

what

you

can

expect

from

the

i pass4sure

IBM

000
-
730

course:

*

Up
-
to
-
Date

IBM

000
-
730

questions

designed

to

familiarize

you

with

the

rea
l

exam.

*

100%

correct

IBM

000
-
730

answers

you

simply

can't

find

in

other

000
-
730

courses.

*

Al l

of

our

tests

are

easy

to

download.

Your

file

will

be

saved

as

a

000
-
730

PDF.

*

IBM

000
-
730

brain

dump

free

content

featuring

the

real

000
-
730

test

questions.

I
BM

000
-
730

Certification

Exam

is

of

core

i mportance

both

in

your

Professi onal

l i fe

and

IBM

Certi fi cati on

Path.

Wi th

IBM

Certi fi cati on

you

can

get

a

good

job

easily

in

the

market

and

get

on

your

path

for

success.

Professionals

who

passed

IBM

000
-
730

Certifi
cation

Exam

are

an

absolute

favorite

in

the

i ndustry.

If

you

pass

IBM

000
-
730

Certification

Exam

then

career

opportunities

are

open

for

you.

Our

000
-
730

Questions

&

Answers

provide

you

an

easy

solution

to

your

IBM

000
-
730

Exam

Preparation.

Our

000
-
730

Q&As

contains

the

most

updated

IBM

000
-
730

real

tests.

You

can

use

our

000
-
730

Q&As

on

any

PC

with

most

versions

of

Acrobat

Reader

and

prepare

the

exam

easily.

000
-
730

QUESTION:

1

Which

of

the

following

is

the

lowest

cost

DB2

product

that

can

be

legally

installed

on

a

Windows

server

that

has

2

CPUs?

A.

DB2

Everyplace

B.

DB2

Express

Edition

C.

DB2

Workgroup

Server

Edition

D.

DB2Enterprise

Server

Edition

Answer:

B

QUESTION:

2

Which

of

the

following

products

is

allowed

to

access

other

DB2

serv
ers,

but

cannot

accept

requests

from

other

remote

clients?

A.

DB2

Personal

Edition

B.

DB2

Workgroup

Server

Edition

C.

DB2Enterprise

Server

Edition

D.

DB2

Data

Warehouse

Edition

Answer:

A

QUESTION:

3

A

client

application

on

z/OS

must

access

a

DB2

database

o
n

a

Solaris

Server.

At

a

minimum,

which

of

the

following

products

must

be

installed

on

the

Solaris

workstation?

A.

DB2

ConnectEnterprise

Edition

B.

DB2

Workgroup

Server

Edition

C.

DB2

Workgroup

Server

Edition

and

DB2

ConnectEnterprise

Edition

D.

DB2Enterpr
ise

Server

Edition

and

DB2

Connect

Enterprise

Edition

Answer:

D

QUESTION:

4

Which

of

the

following

is

the

lowest

cost

DB2

product

that

can

be

legally

installed

on

an

HP
-
UX

server?

000
-
730

A.

DB2

Express
-
C

B.

DB2

Express

C.

DB2

Personal

Edition

D.

DB2Enterprise

Server

Edition

Answer:

D

QUESTION:

5

Which

of

the

following

products

must

be

installed

on

an

AIX

server

in

order

to

build

an

application

for

AIX

that

will

access

a

DB2

for

z/OS

database?

A.

DB2Enterprise

Server

Edition

B.

DB2

Pers
onal

Developer's

Edition

C.

DB2

Universal

Developer's

Edition

D.

DB2

Universal

DatabaseEnterprise

Edition

and

DB2

Connect

Enterprise

Edition

Answer:

C

QUESTION:

6

Which

of

the

following

DB2

products

can

only

be

installed

on

a

System

i

server?

A.

DB2

for

z/
OS

B.

DB2

for

i5/OS

C.

DB2

Data

Warehouse

Edition

D.

DB2Enterprise

Server

Edition

Answer:

B

QUESTION:

7

What

is

the

purpose

of

the

Design

Advisor?

A.

To

analyze

workloads

and

make

recommendations

for

indexes

and

MQTs

B.

To

present

a

graphical

representatio
n

of

a

data

access

plan

and

recommend

design

changes

that

will

improve

performance

C.

To

replicate

data

between

a

DB2

database

and

another

relational

database

D.

To

configure

clients

so

t hey

can

access

databases

stored

on

remote

servers

000
-
730

Answer:

A

QUESTION:

8

Which

of

the

following

tools

can

be

used

to

catalog

a

database?

A.

Visual

Explain

B.

Alert

Center

C.

Journal

D.

Configuration

Assistant

Answer:

A

QUESTION:

9

Which

of

the

following

is

used

to

create

and

de
bug

user
-
defined

functions?

A.

SQL

Assist

B.

Control

Center

C.

Command

Editor

D.

Developer

Workbench

Answer:

D

QUESTION:

10

Which

of

the

following

DB2

tools

allows

a

user

to

set

DB2

registry

parameters?

A.

Task

Center

B.

Visual

Explain

C.

Configuration

Ass
istant

D.

Satellite

Administration

Center

Answer:

C

QUESTION:

11

What

is

the

SQL

Performance

Monitor

used

for?


Pass4sure

$89

Lifetime

Membership

Features;

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Pass4sure

$89

Lifetime

Membership

includes

Over

2100

Exams

in

One

Price.

All

Pass4sure

Questions

and

Answers

are

included

in

$89

package.

All

Pass4sure

audio

exams

are

included

free

in

$89

package

(See

List).

All

Pass4sure

study

guides

are

included

free

in

$89

package

(See

List).

Lifetime

login

access,

no

hidden

fee,

no

login

expiry.

Free

updates

for

Lifetime.

Free

Download

Access

to

All

new

exams

added

in

future.

Accurate

answers

with

explanations

(If

applicable).

Verified

answers

researched

by

industry

experts.

Study

Material

updated

on

regular

basis.

Questions,

Answers

and

Study

Guides

are

downloadable

in

PDF

format.

Audio

Exams

are

downloadable

in

MP3

format.

No

authorization

code

required

to

open

exam.

Portable

anywhere.

100%

success

Guarantee.

Fast,

helpful

support

24x7.

View

list

of

All

exams

(Q&A
)

provided

in

$89

membership;

http://www.ipass4sure.com/allexams.asp

View

list

of

All

Study

Guides

(SG)

provided

FREE

for

members;

http://www.ipass4sure.com/study
-
guides.asp

View

list

of

All

Audio

Exams

(AE)

provided

FREE

for

members;

http://www.ipass4sure
.com/audio
-
exams.asp

Download

All

Exams

Sample

QAs.

http://www.ipass4sure.com/samples.asp

To

purchase

$89

Lifetime

Full

Access

Membership

click

here

(One

time

fee)

https://www.regnow.com/softsell/nph
-
softsell.cgi?item=30820
-
3

3COM

CompTIA

Filemaker

ADOBE

C
omputerAssociates

Fortinet

APC

CWNP

Foundry

Apple

DELL

Fujitsu

BEA

ECCouncil

GuidanceSof tware

BICSI

EMC

HDI

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

Cisco

ExamExpress

HP

Citrix

Exin

Huawei

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

and

many

others..

See

complete

list

Here

IBM

IISFA

Intel

ISACA

ISC2

ISEB

ISM

Juniper

Legato

Lotus

LPI

McAfee

McData

Microsoft

Mile2

NetworkAppliance

Network
-
General

Nokia

Nortel

Novell

OMG

Oracle

PMI

Polycom

RedHat

Sair

SASInstitute

SCP

See
-
Beyond

SNIA

Sun

Sybase

Symantec

TeraData

TIA

Tibco

TruSecure

Veri
tas

Vmware