IBM InfoSphere Guardium - Pass4Sure

radiographerfictionData Management

Oct 31, 2013 (3 years and 10 months ago)

182 views

000-463
IBM
IBM InfoSphere Guardium
http://www.ipass4sure.com
The 000-463 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 000-463 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 000-463 exam is very challenging, but with our 000-463 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 000-463 exam on your FIRST TRY!
IBM 000-463 Exam Features
- Detailed questions and answers for 000-463 exam
- Try a demo before buying any IBM exam
- 000-463 questions and answers, updated regularly
- Verified 000-463 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 000-463 tested and verified before publishing
- 000-463 exam questions with exhibits
- 000-463 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring IBM certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like 000-463 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 000-463 test is an important part of IBM certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 000-463 exam is essential and core part of IBM certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 000-463 Test and save time and money while developing your skills to pass
your IBM 000-463 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 000-463 now!
QUESTION: 1
Which consideration is true for a Vulnerability Assessment (VA) deployment?


A. Collectors running VA cannot also perform database monitoring.
B. Each collector can run up to 20 Vulnerability Assessments simultaneously.
C. S-TAP must be running on the database server before VA is run for a database
on that server.
D. There is a need to create an account with appropriate privileges on the database
for VA to work.


Answer: D


QUESTION: 2
Which Guardium appliance cannot be managed?


A. S-TAP
B. Collector
C. Aggregator
D. Central manager


Answer: D


QUESTION: 3
When planning the deployment for Data Activity Monitoring (DAM) there is a
need to determine the location of the various Guardium solution components (I.e.
Agents, appliances). Which statement is correct?


A. S-TAP agents need to reside in the same data center the aggregators reside in.
B. Collectors can report to aggregators that are located in data centers other then
their own.
C. Collectors can reside anywhere in the customer network regardless of database
server location.
D. Aggregators need to reside in the same data center the collectors that report to
them (Aggregator) reside.


Answer: B


QUESTION: 4
When sizing a Vulnerability Assessment solution, what is the recommendation for
calculating the number of collectors needed?


A. One collector for every 30K PVU.
B. One collector for every data center.
C. One collector for every 35 database servers.
D. One collector for every 255 database instances.


Answer: D


QUESTION: 5
What are the mechanisms used by UNIX S-TAP to capture database traffic?


A. K-TAP, A-TAP, and PCAP
B. K-TAP, LHMON, and PCAP
C. PCAP, DB2TAP, and K-TAP
D. A-TAP, Shared Memory Driver, and K-TAP


Answer: A


QUESTION: 6
Which parameter should be used to enable K-TAP flex loading through GIM?


A. KTAP_ENABLED set to "1"
B. KTAP_LIVE_UPDATE set to "Y"
C. KTAP_FAST_FILE_VERDICT set to "1"
D. KTAP_ALLOW_MODULE_COMBOS set to "Y"


Answer: D


QUESTION: 7
Before uninstalling A-TAP, which procedure must be done?


A. K-TAP must be unloaded using guard_ktap_loader.
B. A-TAP must be deactivated on all database instances.
C. The Guardium group must be removed from the server.
D. The sniffer must be stopped on the Guardium appliance.


Answer: B


QUESTION: 8
Which guard_tap.ini parameter should be used to set the virtual IP of a Microsoft
SQL Server cluster environment?


A. tap_ip
B. sqlguard_ip
C. alternate_ips
D. connect_to_ip


Answer: C


QUESTION: 9
What statement is true regarding policy push down?


A. Policy push down pushes a classification process into S-TAP for Z on IMS.
B. Policy push down allows ZSecure to push policies into the Guardium
appliance.
C. Policy push down allows the Guardium appliance to identify sensitive objects
inside the DB2 database.
D. Policy-push-down enables policy push down of collected profiles, collection
activation, and collection inactivation from the Guardium appliance.


Answer: D


QUESTION: 10
What is the correct way to stop a UNIX S-TAP that was installed with a non-GIM
installer?


A. Use the Stop S-TAP button in the S-TAP Control window.
B. Find the S-TAP Process ID and terminate with kill -9 command.
C. Comment the U-TAP section of /etc/inittab, followed by the init q command.


- More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
- Average 99.8% Success Rate.
- Over 120 Global Certification Vendors Covered.
- Services of Professional & Certified Experts available via support.
- Free 90 days updates to match real exam scenarios.
- Instant Download Access! No Setup required.
- Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
- Verified answers researched by industry experts.
- Study Material updated on regular basis.
- Questions / Answers are downloadable in PDF format.
- Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
- No authorization code required to open exam.
- Portable anywhere.
- Guaranteed Success.
- Fast, helpful support 24x7.

View list of All certification exams offered;
http://www.ipass4sure.com/allexams.asp

View list of All Study Guides (SG);
http://www.ipass4sure.com/study-guides.asp

View list of All Audio Exams (AE);
http://www.ipass4sure.com/audio-exams.asp

Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.ipass4sure.com/samples.asp

To purchase Full version of exam click below;
http://www.ipass4sure.com/allexams.asp
3COM
CompTIA
Filemaker
IBM
LPI
OMG
Sun
ADOBE
ComputerAssociates
Fortinet
IISFA
McAfee
Oracle
Sybase
APC
CWNP
Foundry
Intel
McData
PMI
Symantec
Apple
DELL
Fujitsu
ISACA
Microsoft
Polycom
TeraData
BEA
ECCouncil
GuidanceSoftware
ISC2
Mile2
RedHat
TIA
BICSI
EMC
HDI
ISEB
NetworkAppliance
Sair
Tibco
CheckPoint
Enterasys
Hitachi
ISM
Network-General
SASInstitute
TruSecure
Cisco
ExamExpress
HP
Juniper
Nokia
SCP
Veritas
Citrix
Exin
Huawei
Legato
Nortel
See-Beyond
Vmware
CIW
ExtremeNetworks
Hyperion
Lotus
Novell
Google

and many others.. See complete list Here
Pass4sure Certification Exam Features;
- Pass4sure offers over 2500 Certification exams for professionals.