HP0-717 - Pass4Sure

peachbottomyazooNetworking and Communications

Oct 27, 2013 (3 years and 9 months ago)

93 views

HP0-717
HP
HP OpenView Network Node Manager I (6.x) - UNIX/NT
http://www.ipass4sure.com/exams.asp?examcode=HP0-717
http://www.ipass4sure.com
The HP0-717 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The HP0-717 Practice Test covers
all the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The HP0-717 exam is very challenging, but with our HP0-717 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the HP0-717 exam on your FIRST TRY!
HP HP0-717 Exam Features
- Detailed questions and answers for HP0-717 exam
- Try a demo before buying any HP exam
- HP0-717 questions and answers, updated regularly
- Verified HP0-717 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- HP0-717 tested and verified before publishing
- HP0-717 exam questions with exhibits
- HP0-717 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring HP certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like HP0-717 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This HP0-717 test is an important part of HP certifications. We have the resources to
prepare you for this. The HP0-717 exam is essential and core part of HP certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real HP0-717 Test and save time and money while developing your skills to pass
your HP HP0-717 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your HP0-717 now!
QUESTION: 1
What 2 items are required to install the TCP/IP stack on a Windows NT/2000
machine? Choose two that apply.
A.a default gateway
B. the loopback address
C. a valid IP address and subnet mask
D. the MAC address of the network card
Answer: A, C
QUESTION: 2
Which IPX protocol stacks are required for NNM to discover IPX nodes?
A. IPX RIP
B. NWLink IPX/SPX
C. IPX BIND
D. Client Services for NetWare
Answer: B
QUESTION: 3
Which 2 SNMP services are installed when NNM for Windows NT/2000 is
installed? Choose two that apply.
A. MS SNMP Service
B. HPUX EMANATE Subagent
C. SNMP EMANATE Master Agent
D. SNMP EMANATE Adaper for NT
Answer: C, D
QUESTION: 4
Which 2 SNMP services are NOT installed when NNM for Windows NT/2000 is
installed? Choose two that apply.
A. MS SNMP Service
B. HPUX EMANATE Subagent
C. SNMP EMANATE Master Agent
D. SNMP EMANATE Adaper for NT
Answer: A, B
QUESTION: 5
In which 3 ways can you see which NNM processes are currently running on a
Windows NT/2000 machine? Choose three that apply.
A. via the NNM status icon
B. via the NNM console output
C. via SMS's NNM status icon
D. via the control panel's Services applet
E. by executing ovstatus from the command-line
Answer: A, D, E
QUESTION: 6
In which 3 areas can error messages concerning the status of NNM processes be
found on a Windows NT/2000 machine? Choose three that apply.
A. trapd.log
B. xnmevents.user
C. via the NNM status icon
D. via the control panel's Services applet
E. via the Windows NT/2000 event viewer (System errors enabled)
Answer: A, C, E
QUESTION: 7
In an environment which contains both IP and IPX nodes, which symbol is found at
the root submap level?
A. The Internet symbol
B. The IP Internet symbol
C. The IPX Internet symbol
D. IP Internet and IPX Internet symbols
Answer: A
QUESTION: 8
On a PC which supports IPX only, which type of label will it have on a node level
submap?
A. the IP hostname
B. the MAC address
C. the Novell address number
D. the MAC address and Novell network address
Answer: D
QUESTION: 9
For what 2 abilities is the ovcapsd service responsible? Choose two that apply.
A. level 2 discovery and layout
B. discovering WWW capabilities
C. discovering Windows NT/2000 machines
D. monitoring disk capacity on Windows NT/2000 machines
E. discovering DMI clients
Answer: B, E
QUESTION: 10
When discovering a node which runs the http protocol on port 280, which object
attribute is set to TRUE?
A. isBrowser
B. isHTTPManaged
C. isHTTPSupported


- More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
- Average 99.8% Success Rate.
- Over 120 Global Certification Vendors Covered.
- Services of Professional & Certified Experts available via support.
- Free 90 days updates to match real exam scenarios.
- Instant Download Access! No Setup required.
- Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
- Verified answers researched by industry experts.
- Study Material updated on regular basis.
- Questions / Answers are downloadable in PDF format.
- Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
- No authorization code required to open exam.
- Portable anywhere.
- Guaranteed Success.
- Fast, helpful support 24x7.

View list of All certification exams offered;
http://www.ipass4sure.com/allexams.asp

View list of All Study Guides (SG);
http://www.ipass4sure.com/study-guides.asp

View list of All Audio Exams (AE);
http://www.ipass4sure.com/audio-exams.asp

Download Any Certication Exam DEMO.
http://www.ipass4sure.com/samples.asp

To purchase Full version of exam click below;
http://www.ipass4sure.com/allexams.asp
3COM
CompTIA
Filemaker
IBM
LPI
OMG
Sun
ADOBE
ComputerAssociates
Fortinet
IISFA
McAfee
Oracle
Sybase
APC
CWNP
Foundry
Intel
McData
PMI
Symantec
Apple
DELL
Fujitsu
ISACA
Microsoft
Polycom
TeraData
BEA
ECCouncil
GuidanceSoftware
ISC2
Mile2
RedHat
TIA
BICSI
EMC
HDI
ISEB
NetworkAppliance
Sair
Tibco
CheckPoint
Enterasys
Hitachi
ISM
Network-General
SASInstitute
TruSecure
Cisco
ExamExpress
HP
Juniper
Nokia
SCP
Veritas
Citrix
Exin
Huawei
Legato
Nortel
See-Beyond
Vmware
CIW
ExtremeNetworks
Hyperion
Lotus
Novell
Google

and many others.. See complete list Here
Pass4sure Certification Exam Features;
- Pass4sure offers over 2500 Certification exams for professionals.