000-397 IBM WebSphere Portal V5.1 Deployment and Administration

ovalscissorsInternet and Web Development

Jul 30, 2012 (4 years and 11 months ago)

412 views



http://www.pass4sureOfficial.com





000
-
397







IBM

IBM WebSphere Portal V5.1, Deployment and Administration






Visit: http://
www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=000
-
397


Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and
audio exam provider, we not only ensure that you pass your 000
-
397 exam in first attempt,
but also you can get
a high score to acquire IBM certification.


If you use pass4sureofficial 000
-
397 Certification questions and answers, you will experience
actual 000
-
397 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam
preparation material requi
red to pass the exam. Our IBM exam prep covers over 95% of the
questions and answers that may be appeared in your 000
-
397 exam. Every point from pass4sure

000
-
397 PDF, 000
-
397 review will help you take IBM 000
-
397 exam much easier
and become IBM certified.

All the Questions/Answers are taken from real exams.


Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial IBM 000
-
397 course:



* Up
-
to
-
Date IBM 000
-
397 questions taken from the real exam.

* 100% correct IBM 000
-
397 answers you simply can't find in othe
r 000
-
397 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a 000
-
397 PDF.

* IBM 000
-
397 brain dump free content featuring the real 000
-
397 test questions.



IBM 000
-
397 certification exam is of core importance both in your Profe
ssional
life and IBM certification path. With IBM certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

IBM 000
-
397 exam training are an absolute favorite in the industry.

You will pass IBM 000
-
397 certification test and career opportunities will be
open for you.

000
-
397





QUESTION 1:


The ad
m
i
nistrator executed the foll
o
w
i
ng wpsconfig comm
a
nd to create a wps
database

in

DB2.

WPSconfig create
-
wps
-
db
-
DDbPassword=<password>

Why did the ad
m
i
nistrator
specify the

password property on the com
m
and line?


A. For security reasons, passwords should not be stored in the w
p
config.properties file.
Password can be provided on the command line

when executing the configuration task.
B. For secu
r
ity
r
easons, the
-
D

pre
f
ix

of

the pas
s
word prope
r
t
y will
d
el
e
te the passw
o
rd
in wpconfig properties file after

executing t
h
e c
o
n
f
iguration

task.

C. For security reasons, the com
m
and line password is used to verify against the
password set in the wpconfig.properties file.

D.
For secu
r
ity
r
easons, DB2 server will not
u
se the passwo
r
d dire
c
tly
fr
o
m

the com
m
and
line to its s
e
rvers.


Answer: A


QUESTION 2:


A
f
ter inst
a
l
ling a Portlet Application to a P
o
rtal
C
luster, an a
d
m
inistrator
s
ees the
following message.

"Portlets were succe
ssfully i
n
stalled, but could not be a
c
tivated at t
h
is ti
m
e. Please
m
anually activ
a
te the p
o
rtlet ap
p
li
c
ation in t
h
e
M
anage Applicatio
n
s portlet"
Which of the following BEST descr
i
bes the reason for this
m
essage?


A. The portlets co
u
l
d not be activated

beca
use

the cluster nodes need to be stopped when
deploying portlets

B. Portal cannot guara
nt
ee that the
p
ortlet h
a
s
be
en synchro
n
ized to each clustered n
o
de,
so it does n
o
t auto
m
atic
a
lly a
c
tiv
a
te it.

C. This
m
essage occ
u
rs beca
u
se there are two or more cluste
red Portal Servers on the
sa
m
e node, and they are not all stopped.

D. The Deploy
m
entService.properties file has not been updated with the cluster na
m
e.


Answer: B


QUESTION 3:


A user reports getting the following
m
essage on the login page: "Login
f
ailed.
P
lease
specify a valid ID and password." Which of the following is the MOST probable
cause?


A.
W
ebShe
r
e Portal has public session enabled

B.

W
ebSph
e
re

Application

Server does not have global
s
ecurity ena
b
led

C. The user was enrolled with the wrong suffix i
n the LDAP directory

000
-
397




D. There is ti
m
e synchronization problem

between the user
'
s login
m
achine and the

LDAP server


Answer: C


QUESTION 4:


Which of the following files contains t
h
e output generated by enabling WebSphere

Portal v5.1?


A. <wp_root>/lo
g/SystemOut_<date_ti
m
e>log

B. <wp_root>/log/wps_<date_ti
m
e>log

C. <wp_root>/log/SystemErr.log

D. <wp_root>/log/native_stdout_<date_ti
m
e>log


Answer: B


QUESTION 5:


When proble
m
s occur in the production
e
nviron
m
ent, the administrator should
review and insp
ect logs to detect the source of the proble
m
. What should the
ad
m
inistrator do once a problem

has been detected and
m
ore infor
m
ation is needed
to
f
urther i
n
vesti
g
at
e
?


A. By default, detailed WebSphere Portal infor
m
ation is c
a
ptured in the

acti
v
ity
.
log
.
No
further tracing is required

B. Enable tracing for WebSphere Portal to ca
p
tu
r
e
m
essages and tr
a
ce in
f
or
m
ation in wps

Trace.log

C. Enable tracing for WebSphere P
o
rtal trace t
h
rough the Ad
m
i
nConsole and err
o
r
in
f
or
m
ation will be
c
aptured in Syste
m
Err.log

D. E
nable WebSphere Portal trace through

the Ad
m
i
nConsole and error infor
m
ation will
be captured in Syste
m
Err.log


Answer: C


QUESTION 6:


Consider the following error from

t
h
e
W
ebSphere Portal run
-
ti
m
e log: 2003.05.16

13:36:14.449 w

Co
m
.ib
m
.wps.services.datab
ase.Dat
a
StoreServicei
m
plInit

DSTO0063
W
. The
transaction isolation level is not

set

to

READ
_
COMMITTED.

W
hat

does
DSTO0063W refer to in this error
m
essage?


A. The logmessage describing the logged event.

B. The clas
s
i
fication of the

type of message or traces

C. The
m
essaecode t
h
at uniquely identifies the s
p
ecific
m
essage

000
-
397




D. The n
a
me of the Java
m
ethod containing the code that tri
g
gered the log event


Answer: C


QUESTION 7:


After adding

W
ebSphere Portal to t
h
e c
l
u
s
ter, the ad
m
i
nistrator accesses Portal
using http://<url to cluster>/wps/portal and receives error

page not found on the
browser". Which of the following actions
s
hould the ad
m
i
nistrator perform to begin
troubleshooting

this

error?


A. Check that plugin
-
c
f
g x
m
l has been copied

over from

the Web
Sphere Portal nodes to
the deploy
m
ent
m
anager and the nodes have been synchronized.

B. Check that plugin
-
c
f
g x
m
l has been cop
i
ed o
v
er from

the IBM HTTP Server to all

WebSphere Portal nodes have been synchronized.

C. Check that the web server host na
m
e has
been added to the virtual host for the

WebSphere Portal cluster and the nodes have been synchronized.

D. Check that plugin
-
c
f
g x
m
l has been r
e
generated,copied to the IBM HTTP Server,and
the IBM HTTP Server
h
as been restarted


Answer: D


QUESTION 8:


An ad
m
i
nistrator
h
as a
d
ded the Reminder portlet to the

pu
b
lically

acce
s
sible
Welco
m
e p
a
ge so that all users will see this re
m
inder in their

virt
u
al po
r
tal
Welco
m
e p
a
ge as well. However, all virtual portal users clai
m
ed that they cannot
see the Re
m
i
nder portlet.
W
hich of the f
o
llowing BEST describes what happened?


A. The ad
m
i
nistrator did not restart WebSphere_Portal server

to pro
p
a
g
ate t
h
e cha
n
ges to
all
v
i
rt
u
al p
o
rt
a
l
W
elcome Page.

B. The R
e
minder portlet needs to be added to each virtual
W
e
lco
m
e page
m
anually

C. The R
e
minder portlet was not

installed on the virt
u
al po
r
t
a
l.

D. Users have not been assigned with VIEW

access to t
h
e Re
m
i
nder portlet.


Answer: B


QUESTION 9:


Which of the following properties fil
e
s are used by
m
ig
r
ati
o
n tasks du
r
i
n
g

WebSphere Portal
m
igration?


A. AccessControlConfigService.
p
r
o
perties and ConfigService properties

B.

m
i
grate
P
ortalCore.properties

a
nd

m
i
grateConfigService.properties

C. Pu
m
aSe
r
vice.properties and Deploy
m
ent Service.properties

D. Mig_core properties

and

m
i
g_wmm.properties









Pass4SureOfficial.com

Lifetime

Membership

Features;



-

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Pac
k
age includes over
2500
Exams.

-

Al
l

exams Questions and Answers are included in package.

-

Al
l

Audio Guides are included
free

in
p
ackage.

-

Al
l

Study
Guides are included

free

in package.

-

Lifeti
m
e
login ac
c
ess.

-

Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment.

-

Free updates
for

Lifetime.

-

Free
D
o
w
n
load Access
to All new exams added in future.

-

Accurate answers wi
th explanations (If applicable).

-

Verified answers researched by industry experts.

-

Study Material
up
d
ated
on regular basis.

-

Questions, Answers and S
t
udy Guides are downloadable in
PD
F
format.

-

Audio Exams are downloadable in
MP3
format.

-

No au
t
horiz
ation

code requi
r
ed to open exam.

-

Portable

anywhe
r
e.

-

100% success

Guarantee
.

-

Fas
t
, helpful support 24x7.


View list of All exams (Q&A) downloads
http://www.pass4sureofficial.
c
om/alle
x
a
ms.as
p


View list of All Study Guides (SG) downloads
http://www.pass4sureofficial.
c
om/study
-
g
uides.asp


View list of All Aud
i
o Exams (AE) downloads
http://www.pass4sureofficia
l
.com/audio
-
exams.asp


Download

All

Exams

Samples
http://www.pass4sureofficial.
c
om/samples.asp



To purchase $99 Lifetime Full A
c
cess Membership click

he
re
http://www.pass4sureofficial
.com/purchase.asp


3COM
ADOBE

Com
p
TIA
Com
p
uter
A
s
sociat
e
s

Filemaker

Fortinet

IBM
IISFA

LPI
McAfee

OMG
Or
a
c
le

Sun

Sybase

APC

C
W
NP

Foun
d
ry

Intel

McData

PMI

Symantec

Apple

DELL

Fujitsu

ISACA

Microsoft

Poly
c
om

Ter
a
Data

BEA

ECC
o
u
n
cil

GuidanceSoftware

ISC2

Mile2

Re
d
Hat

TIA

BICSI

EMC

HDI

ISEB

NetworkAppl
i
ance

Sair

Tibco

Ch
ec
kPoint

Entera
s
y
s

Hita
c
hi

ISM

Net
w
o
r
k
-
Ge
n
eral

SASIn
s
titute

TruS
e
c
u
re

Ci
s
c
o

ExamExpress

HP

Jun
i
per

N
o
kia

SCP

Veritas

Citrix

Exin

Hu
a
wei

Legato

Nortel

See
-
Beyo
n
d

Vmware

CIW

ExtremeNe
t
works

Hyper
i
on

Lotus

No
v
ell

SNIA