000-807 IBM Web Services Development for IBM WebSphere Application

minceillusionInternet and Web Development

Jul 30, 2012 (5 years and 3 months ago)

352 views

000
-
807

IBM

Web

Services

Development

for

IBM

WebSphere

Application

Server

V6.1

Thousands

of

IT

Professionals

before

you

have

already

passed

their

000
-
807

certification

exams

using

the

IBM

000
-
807

Practice

Exam

from

ipass4sure.com.

On
ce

you

start

using

our

000
-
807

exam

questions

you

simply

can't

stop!

You

are

guaranteed

to

pass

your

IBM

000
-
807

test

with

ease

and

in

your

first

attempt.

Here's

what

you

can

expect

from

the

ipass4sure

IBM

000
-
807

course:

*

Up
-
to
-
Date

IBM

000
-
807

questions

designed

to

familiarize

you

with

the

real

exam.

*

100%

correct

IBM

000
-
807

answers

you

simply

can't

find

in

other

000
-
807

courses.

*

All

of

our

tests

are

easy

to

download.

Your

file

will

be

saved

as

a

000
-
807

PDF.

*

IBM

000
-
807

brain

dump

free

content

fea
turing

the

real

000
-
807

test

questions.

IBM

000
-
807

Certification

Exam

is

of

core

importance

both

in

your

Professional

life

and

IBM

Certification

Path.

With

IBM

Certification

you

can

get

a

good

job

easily

in

the

market

and

get

on

your

path

for

success.

Pro
fessionals

who

passed

IBM

000
-
807

Certification

Exam

are

an

absolute

favorite

in

the

industry.

If

you

pass

IBM

000
-
807

Certification

Exam

then

career

opportunities

are

open

for

you.

Our

000
-
807

Questions

&

Answers

provide

you

an

easy

solution

to

your

IBM

0
00
-
807

Exam

Preparation.

Our

000
-
807

Q&As

contains

the

most

updated

IBM

000
-
807

real

tests.

You

can

use

our

000
-
807

Q&As

on

any

PC

with

most

versions

of

Acrobat

Reader

and

prepare

the

exam

easily.

Question:

1

Which

task

can

the

_setPr
operty

method

in

the

javax.xml.rpc.Stub

interface

be

used

to

perform?

A.

To

configure

the

document

style

in

the

SOAP

message

B.

To

change

the

parameter

of

a

Web

service

operation

C.

To

modify

the

target

service

endpoint

address

D.

To

enable

Transport

Level

Security

(TLS)

Answer:

C

Question:

2

WSDL

faults

are

mapped

to

which

three

Java

classes?

A.

javax.wsdl.WSDLFault

B.

javax.wsdl.WSDLException

C.

java.rmi.RemoteException

D.

javax.xml.rpc.handler.Exception

E.

javax.xml.rpc.soap.SOAPFaultException

F.

Service
-
specific

Java

exception

Answer:

C,

E,

F

Question:

3

Which

describes

a

Java

return

type

for

a

Java

method?

A.

<wsdl:message>

B.

<wsdl:part>

C.

<wsdl:output>

D.

<wsdl:fault>

Answer:

C

Question:

4

Which

interface

in

SAAJ

generically

represents

any

literal

pa
rt

in

a

SOAP

message?

A.

javax.xml.soap.Text

B.

javax.xml.soap.Node

C.

javax.xml.soap.DetailEntry

D.

javax.xml.soap.SOAPElement

E.

javax.xml.soap.SOAPBodyElement

Answer:

D

Question:

5

Which

is

NOT

a

prerequisite

for

a

service

implementation

defined

in

a

Se
ssion

EJB

Web

service?

A.

The

Session

EJB

must

have

a

default

public

constructor.

B.

The

remote

interface

of

the

Session

EJB

must

implement

the

endpoint

interface.

C.

The

Session

EJB

must

have

a

default

EJB

create

method.

D.

The

Session

EJB

must

have

one

o
r

more

remote

methods.

Answer:

B

Question:

6

What

is

out

of

scope

for

the

JSR

921

specification?

Page

1

of

25

A.

SOAP

1.1

and

SOAP

with

Attachments

(SwA)

B.

WSDL

1.1

C.

UDDI

1.0

D.

Basic

reliable

message

semantics

Answer:

D

Question:

7

By

default,

which

security

token

type

does

WebSphere

Application

Server

V6.1

NOT

support?

A.

username

token

B.

binary

security

token,

including

the

X.509

certificate

C.

LTPA

token

D.

Kerberos

token

Answer:

D

Question:

8

Which

three

are

WS
-
Security

wizard
s

in

Rational

Application

Developer

V7.0?

A.

Add

XML

Encryption

B.

Add

XML

Signature

C.

Add

WS

Federation

D.

Add

WS

Secure

Conversation

E.

Add

WS

Security

Policy

F.

Add

Stand

Alone

Security

Token

G.

Add

SAML

Support

Answer:

A,

B,

F

Question:

9

In

WebSphere

Application

Server

V6.1,

'trust

method'

is

part

of

which

collection?

A.

Required

Integrity

B.

Required

Confidentiality

C.

Required

security

token

D.

Caller

E.

Add

time

stamp

Answer:

D

Question:

10

Which

server
-
side

configuration

task

should

be

performed

t
o

reduce

the

chances

of

a

replay

attack?

A.

Add

a

binary

security

token

in

the

Request

Generator

Configuration

-
>

Security

Token

section

B.

Require

a

timestamp

in

the

Request

Consumer

Configuration

-
>

Add

Timestamp

section

C.

Add

a

nonce

word

to

encrypted

parts,

through

the

Request

Generator

Configuration

-
>

Confidentiality

section

D.

Require

a

nonce

word

in

digital

signatures,

through

the

Request

Consumer

Configuration

-
>

Required

Integrity

section

Answer:

D

Page

2

of

25


Pass4sure

$89

Lifetime

Membership

Features;

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Pass4sure

$89

Lifetime

Membership

includes

Over

2100

Exams

in

One

Price.

All

Pass4sure

Questions

and

Answers

are

included

in

$89

package.

All

Pass4sure

audio

exams

are

included

free

in

$89

pack
age

(See

List).

All

Pass4sure

study

guides

are

included

free

in

$89

package

(See

List).

Lifetime

login

access,

no

hidden

fee,

no

login

expiry.

Free

updates

for

Lifetime.

Free

Download

Access

to

All

new

exams

added

in

future.

Accurate

answers

with

explanati
ons

(If

applicable).

Verified

answers

researched

by

industry

experts.

Study

Material

updated

on

regular

basis.

Questions,

Answers

and

Study

Guides

are

downloadable

in

PDF

format.

Audio

Exams

are

downloadable

in

MP3

format.

No

authorization

code

required

to

open

exam.

Portable

anywhere.

100%

success

Guarantee.

Fast,

helpful

support

24x7.

View

list

of

All

exams

(Q&A)

provided

in

$89

membership;

http://www.ipass4sure.com/allexams.asp

View

list

of

All

Study

Guides

(SG)

provided

FREE

for

members;

http://www.ipas
s4sure.com/study
-
guides.asp

View

list

of

All

Audio

Exams

(AE)

provided

FREE

for

members;

http://www.ipass4sure.com/audio
-
exams.asp

Download

All

Exams

Sample

QAs.

http://www.ipass4sure.com/samples.asp

To

purchase

$89

Lifetime

Full

Access

Membership

click

he
re

(One

time

fee)

https://www.regnow.com/softsell/nph
-
softsell.cgi?item=30820
-
3

3COM

CompTIA

Filemaker

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

APC

CWNP

Foundry

Apple

DELL

Fujitsu

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

BICSI

EMC

HDI

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

Cisco

Exa
mExpress

HP

Citrix

Exin

Huawei

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

and

many

others..

See

complete

list

Here

IBM

IISFA

Intel

ISACA

ISC2

ISEB

ISM

Juniper

Legato

Lotus

LPI

McAfee

McData

Microsoft

Mile2

NetworkAppliance

Network
-
General

Nokia

Nortel

Novell

OMG

Oracle

PMI

Polycom

RedHat

Sair

SASInstitute

SCP

See
-
Beyond

SNIA

Sun

Sybase

Symantec

TeraData

TIA

Tibco

TruSecure

Veritas

Vmware