青年网http://www.qnr.cn/pc/ 2010年全国计算机微软考试模拟试题 ...

loyalsockvillemobNetworking and Communications

Oct 27, 2013 (3 years and 7 months ago)

123 views

青年网
http://www.qnr.cn/pc/

青年网
http://www.qnr.cn/pc/


2010
年全国计算机微软考试模拟试题
:NTW潲kst慴i潮4
试题二


1. how do you print to a tcp/ip printer?




a. host name and printer name




b. hostname and ip address




c. printer name and ip address




d. printer name and host name




ans. c




2. how do you tra
p packets of tcp/ip?




a. network monitor




b. snmp




c. tcp/ip




d. streams monitoring




ans: b




2+. what protocol/service do you need to send tcp/ip trap messages to another computer?




a snmp




b simple tcp/ip services





c nwlink




d network monitor agent




e dhcp




answer: a (may refer to 15 and 33 and 50)




3. nt workstation is member of workgroup. you want to map network driver on your computer to a
nt server in the corp domain. the guest accounts di
sable in the corp domain. ( 2 selection )




a. logon to your ntws by using a user name from the corp domain.




青年网
http://www.qnr.cn/pc/

青年网
http://www.qnr.cn/pc/


b. logon to ntws by the same user name you use to access to the nt server.


c. select corp domain from logon dialog box.




d. selec
t connect as is the map network drive dialog box.




ans: a,d




3+. your computer is member of a workgroup. you want to map a network drive to a share on a
server pdc in the xyz domain. the server has had the guest account disabled. choose two optio
ns.




a log on to your workstation using your domain user account




b log on to your workstation using the account of a domain member




c in the log on box choose the domain name




d in the map network drive box in explorer choose 'log on u
sing account' option




e in the map network drive box in explorer choose 'connect as' option




answer: a, e




4. client service for netware :




a. allow netware client to use share directory and printer on nt workstation.




b. connect v
olumes or directory on netware.




c. connect printer queues on netware.




d. connect netware 4.1 volume on server that do not run bindery emulation.




e. run netware 3.1 syscon utility from ntws.




f. function as gateway to ntws for them nt
ws that do not have csnw installed.




ans : b,c, e ,d pls refer 16.


5. nt workstation needs access nt server and netware server on network. what must you install on
nt workstation ( select 2 )




a. dlc




b. tcp/ip




青年网
http://www.qnr.cn/pc/

青年网
http://www.qnr.cn/pc/


c. netbuei




d. s
ap agent.




e. csnw.




f. nwlink ipx/spx compatable tranport.




g. pptp.




ans : e,f




6. how do you start the backup program in a minimized window with low priority?




a. start /min /low ntbackup.




b. cmd /min /low ntbackup.





c. net start /min /low ntbackup




d. bat /min /low ntbackup




ans. a




**7. several ms
-
dos share tsr program be loaded :




a start it in its own ntvdm




b start it in the default ntvdm




c start it using config.nt




d start

it using autoexec.nt




ans: d




8. you are planning to install nt workstation and 5 applications on 200 intel pc

s. all pcs already
have the same hardware and the same applications installed. you will install over the network with
an nt server as
the source of installation. which 3 files do you need:




a. unattend.txt (answer file)




b. setup.inf




青年网
http://www.qnr.cn/pc/

青年网
http://www.qnr.cn/pc/


c. sysdiff.exe




d. a udf file




e. poledit




ans: a, c, d




9. when you try to establish a ras connection with your departm
ent

s server, the connectin is
dropped after having been connected for a number of seconds. what is the best way to start
investigating this problem?




a. activate the device.log file, establish a connection and then view the contents of device. log.





b. examine the connection err
or in the application log using event viewer


c. examine the connection error in the system log using event viewer




d. view the connection status using dial
-
up networking monitor.




ans: d (a)




10. you want
to enable auditing for the hp printer attached to your windows nt workstation
computer. which type of auditing events should you enable in user manager on your workstation?




a. file and object access




b. use and user rights




c. user and grou
p management




d. process tracking




ans: a