000-883 IBM Tivoli Composite Appl Mgr for WebSphere v6.0 Implement

greasyservantInternet and Web Development

Jul 30, 2012 (5 years and 17 days ago)

460 views

000
-
883

IBM

IBM

Tivoli

Composite

Appl

Mgr

for

WebSphere

v6.0

Implement

Thousands

of

IT

Professionals

before

you

have

already

passed

their

000
-
883

certification

exams

using

the

IBM

000
-
883

Practice

Exam

from

ipass4sure.com.

Once

you

s
tart

using

our

000
-
883

exam

questions

you

simply

can't

stop!

You

are

guaranteed

to

pass

your

IBM

000
-
883

test

with

ease

and

in

your

first

attempt.

Here's

what

you

can

expect

from

the

ipass4sure

IBM

000
-
883

course:

*

Up
-
to
-
Date

IBM

000
-
883

questions

designe
d

to

familiarize

you

with

the

real

exam.

*

100%

correct

IBM

000
-
883

answers

you

simply

can't

find

in

other

000
-
883

courses.

*

All

of

our

tests

are

easy

to

download.

Your

file

will

be

saved

as

a

000
-
883

PDF.

*

IBM

000
-
883

brain

dump

free

content

featuring

t
he

real

000
-
883

test

questions.

IBM

000
-
883

Certification

Exam

is

of

core

importance

both

in

your

Professional

life

and

IBM

Certification

Path.

With

IBM

Certification

you

can

get

a

good

job

easily

in

the

market

and

get

on

your

path

for

success.

Professiona
ls

who

passed

IBM

000
-
883

Certification

Exam

are

an

absolute

favorite

in

the

industry.

If

you

pass

IBM

000
-
883

Certification

Exam

then

career

opportunities

are

open

for

you.

Our

000
-
883

Questions

&

Answers

provide

you

an

easy

solution

to

your

IBM

000
-
883

E
xam

Preparation.

Our

000
-
883

Q&As

contains

the

most

updated

IBM

000
-
883

real

tests.

You

can

use

our

000
-
883

Q&As

on

any

PC

with

most

versions

of

Acrobat

Reader

and

prepare

the

exam

easily.

Exam

Name:

Exam

Type:

Exam

Code:

IBM

Tivoli

C
omposite

Appl

Mgr

for

WebSphere

v6.0

Implement

IBM

000
-
883

Total

Questions:

99

Question:

1

The

IMS

Data

Collector

participates

in

monitoring

Composite

Requests.

What

is

a

Composite

Request?

A.

a

transaction

flowing

between

J2EE

and

IMS

over

IMS

Connect

B.

a

transaction

flowing

between

J2EE

and

any

hierarchical

database

C.

a

transaction

flowing

between

a

COBOL

program

and

an

IMS

Database

D.

a

transaction

flowing

between

J2EE

and

IMS

using

cross

memory

services

Answer:

A

Question:

2

On

distributed

systems,

th
e

Data

Collector

is

installed

into

the

WebSphere

Application

Server

instance.

Where

is

the

Data

Collector

installed

on

z/OS

platforms?

(Choose

two.)

A.

the

SMF

address

space

B.

the

WebSphere

Application

Server

JVM

C.

the

CYN1

Common

Services

address

space

D.

the

WebSphere

Application

Server

control

region

E.

the

WebSphere

Application

Server

(WAS)

server

region

Answer:

B,

E

Question:

3

With

ITCAM

for

WebSphere,

the

database

port

must

be

provided.

How

can

you

determine

the

port

that

is

being

used

by

the

DB2

i
nstance?

A.

You

use

the

db2

listdb2port

command.

B.

It

is

provided

when

the

database

is

installed.

C.

The

port

is

discovered

dynamically

during

the

install.

D.

You

use

the

db2

get

dbm

cfg

command

or

viewing

/etc/services.

Answer:

D

Question:

4

After

comple
ting

an

ITCAM

for

WebSphere

embedded

install,

what

should

be

done

first

to

verify

a

successful

installation

of

WebSphere?

A.

create

a

schedule

B.

configure

a

data

collector

C.

check

for

ITCAM

process

ID

D.

log

on

to

the

WebSphere

Administrative

console

Ans
wer:

D

Question:

5

Which

ITCAM

for

WebSphere

component

collects

aggregated

data

from

the

Publish

Server

and

places

data

into

the

performance

analysis

database

for

reporting?

A.

Kernel

B.

Archive

Agent

C.

Publish

Server

D.

Global

Publishing

Server

Answer:

B

Page

1

of

21

Exam

Name:

Exam

Type:

Exam

Code:

IBM

Tivoli

Composite

Appl

Mgr

for

WebSphere

v6.0

Implement

IBM

000
-
883

Total

Questions:

99

Question:

6

Which

file

is

used

with

the

ITCAM

for

WebSphere

Data

Collector

silent

install?

A.

dc
.txt

B.

dcInputFile

C.

dcInputs.txt

D.

dc_silent_input.txt

Answer:

C

Question:

7

What

other

than

TCP/IP

sockets

does

ITCAM

for

WebSphere

use

ports

for?

A.

IMS

B.

RMI

C.

SQL

D.

XML

Answer:

B

Question:

8

Which

of

the

following

combinations

is

supported

for

c
omposite

transactions

that

involve

CICS

regions?

(Choose

two.)

A.

WebSphere

on

z/OS

to

CICS

on

z/OS

B.

CICS

on

z/OS

to

WebSphere

on

z/OS

C.

CICS

on

Windows

to

WebSphere

on

z/OS

D.

WebSphere

on

Windows

to

CICS

on

Windows

E.

WebSphere

on

AIX

or

Solaris

to

CI
CS

on

z/OS

Answer:

A,

E

Question:

9

Given

a

successful

ITCAM

for

WebSphere

Managing

Server

and

Data

Collector

installation,

which

product

functions

could

be

added

to

a

product

verification

plan.

(Choose

three.)

A.

SNMP

Trap

B.

heap

analysis

C.

database

ana
lysis

D.

view

WLM
-
JVM

threads

E.

application

monitor

traps

F.

recent

activity

metrics

(heap

size,

JVM,

CPU)

Answer:

A,

B,

F

Question:

10

Which

of

the

following

ports

should

be

used

when

ITCAM

for

WebSphere

Data

Collectors

are

being

installed

in

a

network

d
eployment

environment?

A.

HTTP

port

of

the

deployment

manager

B.

SOAP

port

of

the

deployment

manager

C.

the

SOAP

port

of

the

local

admin

server

D.

the

bootstrap

port

of

the

local

admin

server

Page

2

of

21


Pass4sure

$89

Lifetime

Member
ship

Features;

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Pass4sure

$89

Lifetime

Membership

includes

Over

2100

Exams

in

One

Price.

All

Pass4sure

Questions

and

Answers

are

included

in

$89

package.

All

Pass4sure

audio

exams

are

included

free

in

$89

package

(See

List).

All

Pass4sure

study

guides

are

included

free

in

$89

package

(See

List).

Lifetime

login

access,

no

hidden

fee,

no

login

expiry.

Free

updates

for

Lifetime.

Free

Download

Access

to

All

new

exams

added

in

future.

Accurate

answers

with

explanations

(If

applicab
le).

Verified

answers

researched

by

industry

experts.

Study

Material

updated

on

regular

basis.

Questions,

Answers

and

Study

Guides

are

downloadable

in

PDF

format.

Audio

Exams

are

downloadable

in

MP3

format.

No

authorization

code

required

to

open

exam.

Port
able

anywhere.

100%

success

Guarantee.

Fast,

helpful

support

24x7.

View

list

of

All

exams

(Q&A)

provided

in

$89

membership;

http://www.ipass4sure.com/allexams.asp

View

list

of

All

Study

Guides

(SG)

provided

FREE

for

members;

http://www.ipass4sure.com/study
-
guides.asp

View

list

of

All

Audio

Exams

(AE)

provided

FREE

for

members;

http://www.ipass4sure.com/audio
-
exams.asp

Download

All

Exams

Sample

QAs.

http://www.ipass4sure.com/samples.asp

To

purchase

$89

Lifetime

Full

Access

Membership

click

here

(One

time

fee
)

https://www.regnow.com/softsell/nph
-
softsell.cgi?item=30820
-
3

3COM

CompTIA

Filemaker

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

APC

CWNP

Foundry

Apple

DELL

Fujitsu

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

BICSI

EMC

HDI

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

Cisco

ExamExpress

HP

Citr
ix

Exin

Huawei

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

and

many

others..

See

complete

list

Here

IBM

IISFA

Intel

ISACA

ISC2

ISEB

ISM

Juniper

Legato

Lotus

LPI

McAfee

McData

Microsoft

Mile2

NetworkAppliance

Network
-
General

Nokia

Nortel

Novell

OMG

Oracle

PMI

Polycom

RedH
at

Sair

SASInstitute

SCP

See
-
Beyond

SNIA

Sun

Sybase

Symantec

TeraData

TIA

Tibco

TruSecure

Veritas

Vmware