1T6-303 Network-General TCP/IP Network Analysis and ...

bonkburpsNetworking and Communications

Oct 23, 2013 (3 years and 11 months ago)

103 views

1T6
-
303

Network
-
General

TCP/IP

Network

Analysis

and

Troubleshooting

Thousands

of

IT

Professionals

before

you

have

already

passed

their

1T6
-
303

certification

exams

using

the

Network
-
General

1T6
-
303

Practice

Exam

from

ipass4sure.com.

O
nce

you

start

using

our

1T6
-
303

exam

questions

you

simply

can't

stop!

You

are

guaranteed

to

pass

your

Network
-
General

1T6
-
303

test

with

ease

and

in

your

fi rst

attempt.

Here's

what

you

can

expect

from

the

i pass4sure

Network
-
General

1T6
-
303

course:

*

Up
-
to
-
D
ate

Network
-
General

1T6
-
303

questions

designed

to

familiarize

you

with

the

real

exam.

*

100%

correct

Network
-
General

1T6
-
303

answers

you

simply

can't

find

in

other

1T6
-
303

courses.

*

Al l

of

our

tests

are

easy

to

download.

Your

file

will

be

saved

as

a

1T6
-
3
03

PDF.

*

Network
-
General

1T6
-
303

brain

dump

free

content

featuring

the

real

1T6
-
303

test

questions.

Network
-
General

1T6
-
303

Certification

Exam

is

of

core

i mportance

both

in

your

Professi onal

l i fe

and

Network
-
General

Certi fi cati on

Path.

Wi th

Network
-
Genera
l

Certi fi cation

you

can

get

a

good

job

easily

in

the

market

and

get

on

your

path

for

success.

Professionals

who

passed

Network
-
General

1T6
-
303

Certification

Exam

are

an

absolute

favorite

in

the

i ndustry.

If

you

pass

Network
-
General

1T6
-
303

Certification

Ex
am

then

career

opportunities

are

open

for

you.

Our

1T6
-
303

Questions

&

Answers

provide

you

an

easy

solution

to

your

Network
-
General

1T6
-
303

Exam

Preparation.

Our

1T6
-
303

Q&As

contains

the

most

updated

Network
-
General

1T6
-
303

real

tests.

You

can

use

our

1T6
-
303

Q&As

on

any

PC

with

most

versions

of

Acrobat

Reader

and

prepare

the

exam

easily.

Question:

1

This

protocol

is

connection
-
oriented

and

provides

reliable

end
-
to
-
end

communication.

A.

UDP

B.

IP

C.

TCP

D.

ICMP

Answer:

C

Question:

2

T
he

relationship

of

ports,

addresses

and

sockets

is

best

represented

by

which

of

the

following

statements?

A.

A

socket

is

an

alternative

name

for

a

port

B.

A

socket

is

a

combination

of

port

and

IP

address

C.

A

port

is

an

application

and

IP

address

D.

A

sock
et

is

a

pair

of

IP

addresses

Answer:

B

Question:

3

The

acronym

RFC

stands

for

_______.

A.

Requested

File

Control

B.

Requesting

Further

Clarification

C.

Revised

for

Comments

D.

Request

for

Comments

Answer:

D

Question:

4

A

message

is

associated

with

which

la
yer

of

the

OSI

reference

model?

A.

Application

B.

Transport

C.

Network

D.

Data

Link

Answer:

A

Question:

5

IP

addresses

consist

of

unique

______
-
bit

address

space.

A.

16

B.

32

C.

1514

D.

2048

Answer:

B

Question:

6

The

mask

/26

will

allow

_______

hosts

on

a

subnet.

A.

30

Page

1

of

31

B.

32

C.

62

D.

64

Answer:

C

Question:

7

What

is

the

Network

part

of

a

host

that

has

an

address

of

10.27.42.100,

with

a

mask

of

255.255.0.0?

A.

10

B.

27

C.

27.42

D.

100

Answer:

A

Question:

8

Dynamic

NAT

is

ty
pically

used

for

which

type

of

host

access?

A.

Outside

to

inside

B.

Inside

to

outside

C.

Inside

to

firewall

D.

Firewall

to

firewall

Answer:

B

Question:

9

The

Sniffer

posts

a

Local

Router

condition

when:

A.

A

host

receives

f rames

f rom

a

local

router

instead

of

a

remote

router

B.

No

routing

is

available

on

a

subnet

C.

A

host

sends

its

frames

to

a

host

instead

of

a

router

on

a

subnet

D.

A

host

sends

its

frames

to

the

router's

DLC

instead

of

the

DLC

of

a

host

on

the

same

subnet

Answer:

D

Question:

10

The

mask

2
55.255.255.240

is

equivalent

to

a

mask

length

of_______.

A.

24

bits

B.

28

bits

C.

32

bits

D.

None

of

the

above

Answer:

B

Question:

11

A

logical

AND

operation

of

the

address

1.2.3.4

with

the

mask

255.255.255.0

would

result

in

the

value:

A.

1.0.0.0

B.

1.2.3.
255

C.

1.2.3.0

D.

255.255.255.4

Page

2

of

31

Answer:

C

Question:

12

The

definition

of

a

supernet

is:

A.

A

block

of

contiguous

network

addresses

that

creates

a

smaller

address

space

for

use

on

multiple

network

segments

B.

A

block

of

se
parate

network

addresses

that

creates

a

larger

address

space

f or

use

on

multiple

network

segments

C.

A

block

of

separate

network

addresses

that

creates

a

smaller

address

space

for

use

on

multiple

network

segments

D.

A

block

of

contiguous

network

addresses

that

creates

a

larger

address

space

for

use

on

multiple

network

segments

Answer:

D

Question:

13

Which

of

the

following

is

an

address

reserved

by

the

InterNIC?

A.

126.0.0.1

B.

127.0.0.1

C.

128.0.0.1

D.

All

of

the

above

Answer:

B

Question:

14

IP

addresses

co
nsist

of

two

parts.

These

parts

are:

A.

The

local

portion

and

the

host

portion

B.

The

local

portion

and

the

remote

portion

C.

The

network

portion

and

the

host

portion

D.

The

network

portion

and

the

remote

portion

Answer:

C

Question:

15

The

addresses

descri
bed

by

200.1.32.0

/23

is:

A.

A

CIDR

block

B.

A

Class

C

subnet

C.

A

Class

B

subnet

D.

An

aggregator

Answer:

A

Question:

16

The

address

mask

255.255.224.0

equates

to

_______

in

binary.

A.

11111111.

11111111.

11100000.

00000000

B.

00000000.

00000000.

00000000
.

00000111

C.

11111111.

11111111.

11111111.

11100000

D.

00000000.

00000111.

11111111.

11111111

Page

3

of

31


Pass4sure

$89

Lifetime

Membership

Features;

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Pass4sure

$89

Lifetime

Membership

includes

Over

21
00

Exams

in

One

Price.

All

Pass4sure

Questions

and

Answers

are

included

in

$89

package.

All

Pass4sure

audio

exams

are

included

free

in

$89

package

(See

List).

All

Pass4sure

study

guides

are

included

free

in

$89

package

(See

List).

Lifetime

login

access,

no

hidden

fee,

no

login

expiry.

Free

updates

for

Lifetime.

Free

Download

Access

to

All

new

exams

added

in

future.

Accurate

answers

with

explanations

(If

applicable).

Verified

answers

researched

by

industry

experts.

Study

Material

updated

on

regular

basis.

Qu
estions,

Answers

and

Study

Guides

are

downloadable

in

PDF

format.

Audio

Exams

are

downloadable

in

MP3

format.

No

authorization

code

required

to

open

exam.

Portable

anywhere.

100%

success

Guarantee.

Fast,

helpful

support

24x7.

View

list

of

All

exams

(Q&A)

p
rovided

in

$89

membership;

http://www.ipass4sure.com/allexams.asp

View

list

of

All

Study

Guides

(SG)

provided

FREE

for

members;

http://www.ipass4sure.com/study
-
guides.asp

View

list

of

All

Audio

Exams

(AE)

provided

FREE

for

members;

http://www.ipass4sure.co
m/audio
-
exams.asp

Download

All

Exams

Sample

QAs.

http://www.ipass4sure.com/samples.asp

To

purchase

$89

Lifetime

Full

Access

Membership

click

here

(One

time

fee)

https://www.regnow.com/softsell/nph
-
softsell.cgi?item=30820
-
3

3COM

CompTIA

Filemaker

ADOBE

Comp
uterAssociates

Fortinet

APC

CWNP

Foundry

Apple

DELL

Fujitsu

BEA

ECCouncil

GuidanceSof tware

BICSI

EMC

HDI

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

Cisco

ExamExpress

HP

Citrix

Exin

Huawei

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

and

many

others..

See

complete

list

Here

IBM

IISFA

In
tel

ISACA

ISC2

ISEB

ISM

Juniper

Legato

Lotus

LPI

McAfee

McData

Microsoft

Mile2

NetworkAppliance

Network
-
General

Nokia

Nortel

Novell

OMG

Oracle

PMI

Polycom

RedHat

Sair

SASInstitute

SCP

See
-
Beyond

SNIA

Sun

Sybase

Symantec

TeraData

TIA

Tibco

TruSecure

Veritas

Vmware