642-566 Cisco - Pass4sure

smashlizardsΔίκτυα και Επικοινωνίες

29 Οκτ 2013 (πριν από 3 χρόνια και 8 μήνες)

71 εμφανίσεις

http://www.pass4sureOfficial.com

642
-
566

Cisco

Security Solutions for Systems Engineers

Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=642
-
566

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and

audio exam provider, we not only ensure that you pass your 642
-
566 exam in first attempt,

but also you can get a high score to acquire Cisco certification.

If you use pass4sureofficial 642
-
566 Certification questions and answers, you will experience

actual 642
-
566 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam

preparation material required to pass the exam. Our Cisco exam prep covers over 95% of the

questions and answers that may be appeared in your 642
-
566 exam. Every point from pass4sure

642
-
566 PDF, 642
-
566 review will help you take Cisco 642
-
566 exam much easier

and become Cisco certified. All the Questions/Answers are taken from real exams.

Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial Cisco 642
-
566 course:

* Up
-
to
-
Date Cisco 642
-
566 questions taken from the real exam.

* 100% correct Cisco 642
-
566 answers you simply can't find in other 642
-
566 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a 642
-
566 PDF.

* Cisco 642
-
566 brain dump free content featuring the real 642
-
566 test questions.

Cisco 642
-
566 certification exam is of core importance both in your Professional

life and Cisco certification path. With Cisco certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

Cisco 642
-
566 exam training are an absolute favorite in the industry.

You will pass Cisco 642
-
566 certification test and career opportunities will be

open for you.

642
-
566

QUESTION:

1

You are the network consultant from Your company. Please point out two requirements

call for the deployment of 802.1X.

A. Authenticate users on switch or wireless ports

B. Grant or Deny network access at the port level, based on configured authorization

policies

C. Allow network access during the queit period

D. Verify security posture using TACAS+

Answer:

A,B

QUESTION:

2

Open Shortest Path First (OSPF) is a dynamic routing protocol for use in Internet Protocol

(IP) networks. An OSPF router on the network is running at an abnormally high CPU rate.

By use of different OSPF debug commands on Router, the network administrator

determines that router is receiving many OSPF link state packets from an unknown OSPF

neighbor, thus forcing many OSPF path recalculations and affecting router's CPU usage.

Which OSPF configuration should the administrator enable to preent this kind of attack on

the Router?

A. Multi
-
Area OSPF

B. OSPF stub Area

C. OSPF MD5 Authentication

D. OSPF not
-
so
-
stubby Area

Answer:

C

QUESTION:

3

Which one of the following Cisco Security Management products is able to perform

(syslog) events normalization?

A. Cisco IME

B. Cisco Security Manager

C. Cisco ASDM

D. Cisco Security MARS

642
-
566

Answer:

D

QUESTION:

4

Can you tell me which one of the following platforms has the highest IPSec throughput

and can support the highest number of tunnels?

A. Cisco 6500/7600 + VPN SPA

B. Cisco ASR 1000
-
5G

C. Cisco 7200 NPE
-
GE+VSA

D. Cisco 7200 NPE
-
GE+VAM2+

Answer:

A

QUESTION:

5

Which two methods can be used to perform IPSec peer authentication? (Choose two.)

A. One
-
time Password

B. AAA

C. Pre
-
shared key

D. Digital Certificate

Answer:

C,D

QUESTION:

6

Cisco Security Agent is the first endpoint security solution that combines zero
-
update

attack protection, data loss prevention and signature
-
based antivirus in a single agent. This

unique blend of capabilities defends servers and desktops against sophisticated day
-
zero

attacks and enforces acceptable
-
use and compliance policies within a simple management

infrastructure. What are three functions of CSA in helping to secure customer

environments?

A. Control of executable content

B. Identification of vulnerabilities

C. Application Control

D. System hardening

Answer:

A,C,D

642
-
566

QUESTION:

7

Cisco Secure Access Control Server (ACS) is an access policy control platform that helps

you comply with growing regulatory and corporate requirements. Which three of these

items are features of the Cisco Secure Access Control Server?

A. NDS

B. RSA Certificates

C. LDAP

D. Kerberos

Answer:

A,B,C

QUESTION:

8

Observe the following protocols carefully, which one is used to allow the utilization of

Cisco Wide Area Application Engines or Cisco IronPort S
-
Series web security appliances

to localize web traffic patterns I the network and to enable the local fulfillment of content

requests?

A. TLS

B. DTLS

C. WCCP

D. HTTPS

Answer:

C

QUESTION:

9

Which one is not the factor can affect the risk rating of an IPS alert?

A. Relevance

B. Attacker location

C. Event severity

D. Signature fidelity

Answer:

B

Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features;

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Pass4SureOfficial

Lifetime Membership Package includes over

2500

Exams
.

All

exams Q
uestions and

A
nswers are included in package.

All

A
udio

Guides

are included

free

in package.

All

S
tudy

G
uides are included

free

in package.

Lifetime

login access.

Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment.

Free updates

for Lifetime.

Free Download Access

to All new exams added in future.

Accurate answers with explanations

(If applicable)
.

Verified answers researched by industry experts.

Study Material

updated

on regular basis.

Questions, Answers and Study Guides are downloadable in

PDF

format.

Audio Exams are downloadable in

MP3

format.

No authorization

code required to open exam.

Portable

anywhere.

100% success

Guarantee
.

Fast
, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads

http://www.
pass4sureofficial
.com/allexa
ms.asp

View list of All Study Guides (SG) downloads

http://www.
pass4sureofficial
.com/study
-
guid
es.asp

View list of All Audio Exams (AE) downloads

http://www.
pass4sureofficial
.com/audio
-
exa
ms.asp

Download All Exams Samples

http://www.
pass4sureofficial
.com/samp
les.asp

To purchase $
9
9 Lifetime Full Access Membership click here

http://www.
pass4sureofficial
.com/purcha
se.asp

3COM

ADOBE

APC

Apple

BEA

BICSI

CheckPoint

Cisco

Citrix

CIW

CompTIA

ComputerAssociates

CWNP

DELL

ECCouncil

EMC

Enterasys

ExamExpress

Exin

ExtremeNetworks

Filemaker

Fortinet

Foundry

Fujitsu

GuidanceSoftware

HDI

Hitachi

HP

Huawei

Hyperion

IBM

IISFA

Intel

ISACA

ISC2

ISEB

ISM

Juniper

Legato

Lotus

LPI

McAfee

McData

Microsoft

Mile2

NetworkAppliance

Network
-
General

Nokia

Nortel

Novell

OMG

Oracle

PMI

Polycom

RedHat

Sair

SASInstitute

SCP

See
-
Beyond

SNIA

Sun

Sybase

Symantec

TeraData

TIA

Tibco

TruSecure

Veritas

Vmware