000-863 IBM System i IT Simplification: Linux Technical V5R4 ...

richnessokahumpkaΔιακομιστές

9 Δεκ 2013 (πριν από 3 χρόνια και 4 μήνες)

64 εμφανίσεις

000
-
863

IBM

System

i

IT

Simplification:

Linux

Technical

V5R4

Thousands

of

IT

Professionals

before

you

have

already

passed

their

000
-
863

certification

exams

using

the

IBM

000
-
863

Practice

Exam

from

ipass4sure.com.

Once

you

start

using

our

000
-
863

exam

questions

you

simply

can't

stop!

You

are

guaranteed

to

pass

your

IBM

000
-
863

test

with

ease

and

in

your

first

attempt.

Here's

what

you

can

expect

from

the

ipass4sure

IBM

000
-
863

course:

*

Up
-
to
-
Date

IBM

000
-
863

questions

designed

to

famil
iarize

you

with

the

real

exam.

*

100%

correct

IBM

000
-
863

answers

you

simply

can't

find

in

other

000
-
863

courses.

*

All

of

our

tests

are

easy

to

download.

Your

file

will

be

saved

as

a

000
-
863

PDF.

*

IBM

000
-
863

brain

dump

free

content

featuring

the

real

00
0
-
863

test

questions.

IBM

000
-
863

Certification

Exam

is

of

core

importance

both

in

your

Professional

life

and

IBM

Certification

Path.

With

IBM

Certification

you

can

get

a

good

job

easily

in

the

market

and

get

on

your

path

for

success.

Professionals

who

pas
sed

IBM

000
-
863

Certification

Exam

are

an

absolute

favorite

in

the

industry.

If

you

pass

IBM

000
-
863

Certification

Exam

then

career

opportunities

are

open

for

you.

Our

000
-
863

Questions

&

Answers

provide

you

an

easy

solution

to

your

IBM

000
-
863

Exam

Prepar
ation.

Our

000
-
863

Q&As

contains

the

most

updated

IBM

000
-
863

real

tests.

You

can

use

our

000
-
863

Q&As

on

any

PC

with

most

versions

of

Acrobat

Reader

and

prepare

the

exam

easily.

Question:

1

What

command

can

be

used

to

list

the

Linux

firewall

rules

in

effect?

A.

iptables

-
L

B.

cat

/proc/firewall

C.

cat

/etc/firewall.conf

D.

chkconfig

-
l

iptables

Answer:

A

Question:

2

As

part

of

the

installation

procedure,

the

customer

wants

to

ensure

that

Linux

can

provide

file

sharing

services

to

MS

W
indows

clients.

Which

of

the

following

tasks

must

be

accomplished?

A.

Use

the

package

selection

feature

of

the

installation

procedure

to

ensure

that

the

SAMBA

package

will

be

installed.

B.

Ensure

that

the

SAMBA

administrator

user

is

created

as

part

of

the

installation

procedure.

C.

Ensure

that

the

Linux

file

system

is

formatted

as

either

FAT

or

FAT32.

D.

Create

a

SAMBA

shared

called

windowsfs.

Answer:

A

Question:

3

A

customer

with

a

Linux

partition

will

create

a

subnet

with

a

mask

of

255.255.255.252.

The

su
bnet

will

provide

two

usable

IP

addresses

that

are

172.27.16.5

and

172.27.16.6.

What

will

the

network

ID

be?

A.

172.27.16.0

B.

172.27.16.2

C.

172.27.16.4

D.

172.27.16.7

Answer:

C

Question:

4

What

is

the

minimum

user

authority

needed

to

create

a

Linux

parti
tion

on

an

HMC?

A.

SuperAdmin

B.

Operator

C.

PE

D.

Admin

Answer:

B

Question:

5

A

System

i

customer

successfully

installed

a

hosted

Linux

partition

using

all

virtual

resources

on

a

model

520

with

an

HMC.

After

logging

onto

the

Linux

partition

through

the

co
nsole,

the

administrator

attempts

to

setup

the

network

but

could

not

find

the

LAN

adapter

in

the

Linux

partition.

Which

of

the

following

is

the

probable

cause

for

the

missing

LAN

adapter?

A.

The

virtual

LAN

adapter

was

not

created

during

the

initial

partit
ion

creation.

B.

The

FC

#5706

Ethernet

adapter

in

the

system

unit

was

not

assigned

to

the

Linux

partition

as

a

desired

device.

C.

The

virtual

IOP

driving

the

virtual

Ethernet

adapter

was

not

assigned

as

a

required

device.

D.

The

hosting

partition

virtual

T
CP

IP

host

servers

were

not

started.

Page

1

of

25

Answer:

A

Question:

6

What

authority

does

an

SST

profile

need

in

order

to

connect

to

the

Linux

virtual

console

via

i5/OS?

A.

Service

tool

security

B.

Hardware

Service

Manager

C.

Partit
ion

remote

panel

key

D.

System

partitions

-

administration

Answer:

C

Question:

7

Which

task

will

enable

Linux

to

access

an

i5/OS

image

catalog?

A.

Vary

off

the

image

catalog

and

allocate

it

to

the

Linux

partition

B.

Link

the

image

catalog

to

the

NWSD

C.

fs
mount

to

the

/dev/vrtcdrom

D.

Mount

the

CD

Answer:

D

Question:

8

A

customer

with

multiple

divisions

needs

to

ensure

the

Linux

kernel

and

tool

set

used

at

each

division

are

the

same.

Which

of

the

following

would

ensure

kernel

uniformity

at

each

division?

A.

Use

IBM

Supplied

Linux

fixpack

SI99607.

B.

Copy

NWSSTG

feature

in

i5/OS.

C.

Use

IBM

flashcopy

in

binary

mode.

D.

Install

a

Linux

distribution

from

the

United

Linux

Standards

Base.

Answer:

B

Question:

9

A

customer

wants

to

implement

a

Linux

instance

on

Sys
tem

i

that

lets

them

take

advantage

of

the

features

presented

by

the

Secure

Enterprise

Linux

(SELinux)

initiative.

Which

of

the

following

Linux

distributions

provides

this

capability?

A.

Ubuntu

B.

Novell/SUSE

C.

Red

Hat

D.

turbolinux

Answer:

C

Question:

10

A

customer

with

a

uniprocessor

9406
-
270

(FC

2248,

150

CPW)

at

V5R2

running

at

85%

processor

utilization

with

50%

disk

utilization

plans

to

add

a

small

Linux

application

and

needs

a

dedicated

Ethernet

connection

for

the

application.

Which

of

the

following

actions

best

meets

the

customer's

requirements?

A.

Implement

LPAR

on

the

270

and

purchase

a

LAN

card

and

a

Linux

license.

B.

Migrate

to

an

eServer

i5

520

and

implement

LPAR

with

a

LAN

card

in

the

Linux

partition

and

a

Page

2

of

25


Pas
s4sure

$89

Lifetime

Membership

Features;

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Pass4sure

$89

Lifetime

Membership

includes

Over

2100

Exams

in

One

Price.

All

Pass4sure

Questions

and

Answers

are

included

in

$89

package.

All

Pass4sure

audio

exams

are

included

free

i
n

$89

package

(See

List).

All

Pass4sure

study

guides

are

included

free

in

$89

package

(See

List).

Lifetime

login

access,

no

hidden

fee,

no

login

expiry.

Free

updates

for

Lifetime.

Free

Download

Access

to

All

new

exams

added

in

future.

Accurate

answers

with

explanations

(If

applicable).

Verified

answers

researched

by

industry

experts.

Study

Material

updated

on

regular

basis.

Questions,

Answers

and

Study

Guides

are

downloadable

in

PDF

format.

Audio

Exams

are

downloadable

in

MP3

format.

No

authorization

code

r
equired

to

open

exam.

Portable

anywhere.

100%

success

Guarantee.

Fast,

helpful

support

24x7.

View

list

of

All

exams

(Q&A)

provided

in

$89

membership;

http://www.ipass4sure.com/allexams.asp

View

list

of

All

Study

Guides

(SG)

provided

FREE

for

members;

http:
//www.ipass4sure.com/study
-
guides.asp

View

list

of

All

Audio

Exams

(AE)

provided

FREE

for

members;

http://www.ipass4sure.com/audio
-
exams.asp

Download

All

Exams

Sample

QAs.

http://www.ipass4sure.com/samples.asp

To

purchase

$89

Lifetime

Full

Access

Membershi
p

click

here

(One

time

fee)

https://www.regnow.com/softsell/nph
-
softsell.cgi?item=30820
-
3

3COM

CompTIA

Filemaker

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

APC

CWNP

Foundry

Apple

DELL

Fujitsu

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

BICSI

EMC

HDI

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

Cisco

ExamExpress

HP

Citrix

Exin

Huawei

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

and

many

others..

See

complete

list

Here

IBM

IISFA

Intel

ISACA

ISC2

ISEB

ISM

Juniper

Legato

Lotus

LPI

McAfee

McData

Microsoft

Mile2

NetworkAppliance

Network
-
General

Nokia

Nortel

Novell

O
MG

Oracle

PMI

Polycom

RedHat

Sair

SASInstitute

SCP

See
-
Beyond

SNIA

Sun

Sybase

Symantec

TeraData

TIA

Tibco

TruSecure

Veritas

Vmware