050-565 Novell - Pass4Sure

munchdrabΔίκτυα και Επικοινωνίες

30 Οκτ 2013 (πριν από 4 χρόνια και 13 μέρες)

78 εμφανίσεις

050
-
565

Novell

Networking Technologies

Thousands of IT Professionals before you have already passed their 050
-
565 certification

exams using the Novell 050
-
565 Practice Exam from ipass4sure.com. Once you start using

our 050
-
565 exam questions you simply can't stop! You are guaranteed to pass your Novell

050
-
565 test with ease and in your first attempt.

Here's what you can expect from the ipass4sure Novell 050
-
565 course:

* Up
-
to
-
Date Novell 050
-
565 questions designed to familiarize you with the real exam.

* 100% correct Novell 050
-
565 answers you simply can't find in other 050
-
565 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a 050
-
565 PDF.

* Novell 050
-
565 brain dump free content featuring the real 050
-
565 test questions.

Novell 050
-
565 Certification Exam is of core importance both in your Professional

life and Novell Certification Path. With Novell Certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

Novell 050
-
565 Certification Exam are an absolute favorite in the industry.

If you pass Novell 050
-
565 Certification Exam then career opportunities are

open for you.

Our 050
-
565 Questions & Answers provide you an easy solution to your Novell 050
-
565

Exam Preparation. Our 050
-
565 Q&As contains the most updated Novell 050
-
565 real tests.

You can use our 050
-
565 Q&As on any PC with most versions of Acrobat Reader and prepare

the exam easily.

050
-
565

QUESTION:

1

Supernetting requires a minimum of how many consecutive IP network addresses?

Answer:

2

QUESTION:

2

Which IPv4 address classes are reserved for specific uses and may not be assigned to

hosts? (Choose two.)

A.

B.

C.

D.

E.

A

B

C

D

E

Answer:

D, E

QUESTION:

3

What IPX routing protocol is best suited for an internetwork that contains 138 routers,

multiple redundant routes that require load balancing, and three WAN links?

Answer:

NLSP,(NETWARELINKSERVICESPROTOCOL)

QUESTION:

4

Which two components of the TCP/IP protocol suite map to the Host
-
to
-
Host layer of the

DOD model? (Choose two.)

A.

B.

C.

D.

E.

F.

IP

TCP

FTP

NFS

UDP

ARP

Answer:

B, E

QUESTION:

5

Click on the Exhibit button. A Class B network uses the subnet mask 255.255.224.0. The

network will reserve subnets of all "0's" and all "1's". What is the maximum number of

available subnets?

050
-
565

Answer:

6

QUESTION:

6

Select the link state routing protocols. (Choose two.)

A.

B.

C.

D.

E.

F.

RIP

LAT

SNA

NLSP

RTMP

OSPF

Answer:

D, F

QUESTION:

7

What protocol is normally considered to be both a LAN and WAN protocol?

A.

B.

C.

D.

E.

F.

PPP

ATM

X.25

SLIP

ISDN

Frame Relay

Answer:

B

QUESTION:

8

Identify the network devices associated with the Data Link layer of the OSI model.

(Choose two.)

A. NICs

B. routers

C. switches

050
-
565

D. gateways

E. repeaters

F. active hubs

Answer:

A, C

QUESTION:

9

What is the maximum number of bytes that can be dedicated to the station address portion

of an IPv4 address?

Answer:

THREE

QUESTION:

10

What IPX routing protocol generally uses the least bandwidth, provides the fastest routing

updates, and offers scalability for large internetworks?

Answer:

NLSP,(NETWARELINKSERVICESPROTOCOL)

QUESTION:

11

What are two disadvantages to RIP? (Choose two.)

A.

B.

C.

D.

E.

static routing

count
-
to
-
infinity

resource intensive

slow convergence time

lack of industry support

Answer:

B, D

QUESTION:

12

A network uses a subnet mask of 255.255.248.0. It reserves host addresses containing all

"1's". How many host addresses are available for each subnet?

A.

B.

C.

D.

255

512

1023

2047

Answer:

D

Pass4sure $89 Lifetime Membership Features;

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Pass4sure

$89 Lifetime Membership includes

O
ver

2100

Exams

in One Price
.

All

Pass4sure

Q
uestions and

A
nswers

are included in $89 package.

All

Pass4sure

audio exams are included

free

in $89 package

(See Li
st)
.

All

Pass4sure

study guides are included

free

in $89 package

(See Li
st)
.

Lifetime

login access
, no hidden fee, no login expiry
.

Free updates

for Lifetime.

Free Download Access

to All new exams added in future.

Accurate answers with

explanations

(If applicable)
.

Verified answers

researched by industry experts.

Study Material

updated

on regular basis.

Questions, Answers and Study Guides are downloadable in

PDF

format.

Audio Exams are downloadable in

MP3

format.

No authorization

code required to open exam.

Portable

anywhere.

100% success

Guarantee
.

Fast
, helpful support

24x7
.

View list of All exams (Q&A)

provided in $89 membership;

http://www.
ipass4sure
.com/allexams.as
p

View list of All Study Guides (SG)

provided FREE for members;

http://www.
ipass4sure
.com/study
-
guides.as
p

View list of All Audio Exams (AE)

provided FREE for members;

http://www.
ipass4sure
.com/audio
-
exams.as
p

Download All Exams

Sample QAs.

http://www.
ipass4sure
.com/samples.as
p

To purchase $89 Lifetime Full Access Membership click here

(One time fee)

http
s://www.regnow.com/softsell/nph
-
so
ftsell.cgi?item=30820
-
3

3COM

CompTIA

Filemaker

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

APC

CWNP

Foundry

Apple

DELL

Fujitsu

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

BICSI

EMC

HDI

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

Cisco

ExamExpress

HP

Citrix

Exin

Huawei

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

and many others.. See complete list Here

IBM

IISFA

Intel

ISACA

ISC2

ISEB

ISM

Juniper

Legato

Lotus

LPI

McAfee

McData

Microsoft

Mile2

NetworkAppliance

Network
-
General

Nokia

Nortel

Novell

OMG

Oracle

PMI

Polycom

RedHat

Sair

SASInstitute

SCP

See
-
Beyond

SNIA

Sun

Sybase

Symantec

TeraData

TIA

Tibco

TruSecure

Veritas

Vmware