000-377 IBM WebSphere Application Server Network Deployment V7.0 Core Administration

minceillusionInternet και Εφαρμογές Web

30 Ιουλ 2012 (πριν από 5 χρόνια και 3 μήνες)

525 εμφανίσεις

000
-
377

IBM

IBM

WebSphere

Application

Server

Network

Deployment

V7.0,

Core

Administration

Thousands

of

IT

Professionals

before

you

have

already

passed

their

000
-
377

certification

exams

using

the

IBM

000
-
377

Practice

Exam

from

ipass4s
ure.com.

Once

you

start

using

our

000
-
377

exam

questions

you

simply

can't

stop!

You

are

guaranteed

to

pass

your

IBM

000
-
377

test

with

ease

and

in

your

first

attempt.

Here's

what

you

can

expect

from

the

ipass4sure

IBM

000
-
377

course:

*

Up
-
to
-
Date

IBM

000
-
37
7

questions

designed

to

familiarize

you

with

the

real

exam.

*

100%

correct

IBM

000
-
377

answers

you

simply

can't

find

in

other

000
-
377

courses.

*

All

of

our

tests

are

easy

to

download.

Your

file

will

be

saved

as

a

000
-
377

PDF.

*

IBM

000
-
377

brain

dump

free

content

featuring

the

real

000
-
377

test

questions.

IBM

000
-
377

Certification

Exam

is

of

core

importance

both

in

your

Professional

life

and

IBM

Certification

Path.

With

IBM

Certification

you

can

get

a

good

job

easily

in

the

market

and

get

on

your

path

for

s
uccess.

Professionals

who

passed

IBM

000
-
377

Certification

Exam

are

an

absolute

favorite

in

the

industry.

If

you

pass

IBM

000
-
377

Certification

Exam

then

career

opportunities

are

open

for

you.

Our

000
-
377

Questions

&

Answers

provide

you

an

easy

solution

to

your

IBM

000
-
377

Exam

Preparation.

Our

000
-
377

Q&As

contains

the

most

updated

IBM

000
-
377

real

tests.

You

can

use

our

000
-
377

Q&As

on

any

PC

with

most

versions

of

Acrobat

Reader

and

prepare

the

exam

easily.

000
-
377

QUESTION:

1

Which

o
f

the

following

is

an

option

given

in

the

First

Steps

application

that

runs

automatically

after

installation?

A.

Start

the

server.

B.

Execute

wsadmin.

C.

Configure

resources.

D.

Run

the

Snoop

servlet.

Answer:

A

QUESTION:

2

Which

one

of

the

following

can

be

used

to

instantiate

resource

adapter

classes

for

establishing

and

maintaining

resource

connections?

A.

a

data

source

B.

connection

factories

C.

connection

pool

settings

D.

a

JMS

activation

specification

Answer:

B

QUESTION:

3

Global

security

is

turned

on

f
or

a

federated

cell

using

a

file
-
based

federated

repository.

The

administrator

created

a

new

security

domain

called

App1Domain

using

local

operating

system

registry

and

mapping

it

to

the

application

server.

The

administrator

also

created

a

new

local

operat
ing

system

user

ID

App1Admin.

Which

one

of

the

following

is

true

when

the

new

security

domain

is

enabled

to

secure

Application1?

A.

The

administrator

can

access

Application1.

B.

The

administrator

can

disable

Application1

security.

C.

App1Admin

can

disable

Application1

security.

D.

App1Admin

can

access

the

administrative

console.

Answer:

B

000
-
377

QUESTION:

4

Aside

from

the

administrative

console

and

the

addNode

command,

what

other

facilities

does

WebSphere

Application

Server

provide

for

federating

nodes

into

cells?

A.

wsadmin

B.

The

administrative

agent

C.

The

Profile

Management

Tool

(PMT)

D.

Rational

Application

Developer

Assembly

and

Deploy

Module

Answer:

C

QUESTION:

5

When

backing

up

WebSphere

Application

Server

configuration

and

runt
ime

settings,

which

of

the

following

commands

would

be

relevant?

A.

backupConfig

-
location

location

B.

restoreConfig

-
profileName

profile_name

-
backupFile

backupFile_name

C.

manageprofiles
-
backupProfile
-
profileName

profile_name
-
backupFile

backupFile_name

D
.

wsadmin

-
backupConfig

-
profileName

profile_name

-
backupFile

backupFile_name

Answer:

C

QUESTION:

6

What

can

the

system

administrator

do

to

distribute

incoming

HTTP

traffic

across

a

farm

of

Web

servers?

A.

Enable

server

affinity

for

each

HTTP

server

in

the

cluster

B.

Implement

the

Tivoli

Access

Manager

as

a

load

balancer

C.

Implement

the

caching

proxy

server

component

of

the

Edge

Components

D.

Use

the

Load

Balancer

component

of

the

Edge

Components

Answer:

D

QUESTION:

7

000
-
377

What

is

t
he

sequence

of

components

which

would

typically

be

involved

in

the

flow

of

a

request

from

a

Web

browser

to

a

servlet?

A.

External

HTTP

Server,

HTTP

Server

Plug
-
in

and

EJB

Container

B.

Load

Balancer,

Embedded

HTTP

Server,

HTTP

Server

Plug
-
in

and

Web

Contain
er

C.

Edge

Component,

HTTP

Server

Plug
-
in,

external

HTTP

Server,

and

Web

Container

D.

External

HTTP

Server,

HTTP

Server

Plug
-
in,

embedded

HTTP

Server

and

Web

Container

Answer:

D

QUESTION:

8

How

could

an

administrator

manage

multiple

stand
-
alone

application

servers

on

different

hosts

in

a

network?

By

using:

A.

a

job

manager

which

administers

multiple

application

server

nodes

through

administrative

agents.

B.

a

deployment

manager

which

administers

multiple

application

server

nodes

through

their

node

agents.

C
.

a

high

availability

manager

which

administers

multiple

application

server

nodes

through

their

administrative

agents.

D.

an

administrative

agent

which

administers

multiple

application

server

nodes

through

their

administrative

service.

Answer:

A

QUESTION:

9

Which

type

of

server

is

recommended

to

be

placed

in

the

demilitarized

zone

(DMZ)?

A.

Generic

servers

B.

Application

servers

C.

Managed

HTTP

servers

D.

Unmanaged

HTTP

servers

Answer:

D


Pass4sure

$89

Lifetime

Membership

Features;

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Pass4sure

$89

Lifetime

Membership

includes

Over

2100

Exams

in

One

Price.

All

Pass4sure

Questions

and

Answers

are

included

in

$89

package.

All

Pass4sure

audio

exams

are

included

free

in

$89

package

(See

List).

All

Pass4sure

study

guides

are

included

free

in

$89

package

(See

List).

Lifetime

login

access,

no

hidden

fee,

no

login

expiry.

Free

updates

for

Lifetime.

Free

Download

Access

to

All

new

exams

added

in

future.

Accurate

answers

with

explanations

(If

applicable).

Verified

answe
rs

researched

by

industry

experts.

Study

Material

updated

on

regular

basis.

Questions,

Answers

and

Study

Guides

are

downloadable

in

PDF

format.

Audio

Exams

are

downloadable

in

MP3

format.

No

authorization

code

required

to

open

exam.

Portable

anywhere.

100%

success

Guarantee.

Fast,

helpful

support

24x7.

View

list

of

All

exams

(Q&A)

provided

in

$89

membership;

http://www.ipass4sure.com/allexams.asp

View

list

of

All

Study

Guides

(SG)

provided

FREE

for

members;

http://www.ipass4sure.com/study
-
guides.asp

View

li
st

of

All

Audio

Exams

(AE)

provided

FREE

for

members;

http://www.ipass4sure.com/audio
-
exams.asp

Download

All

Exams

Sample

QAs.

http://www.ipass4sure.com/samples.asp

To

purchase

$89

Lifetime

Full

Access

Membership

click

here

(One

time

fee)

https://www.regno
w.com/softsell/nph
-
softsell.cgi?item=30820
-
3

3COM

CompTIA

Filemaker

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

APC

CWNP

Foundry

Apple

DELL

Fujitsu

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

BICSI

EMC

HDI

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

Cisco

ExamExpress

HP

Citrix

Exin

Huawei

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

and

many

others..

See

complete

list

Here

IBM

IISFA

Intel

ISACA

ISC2

ISEB

ISM

Juniper

Legato

Lotus

LPI

McAfee

McData

Microsoft

Mile2

NetworkAppliance

Network
-
General

Nokia

Nortel

Novell

OMG

Oracle

PMI

Polycom

RedHat

Sair

SASInstitut
e

SCP

See
-
Beyond

SNIA

Sun

Sybase

Symantec

TeraData

TIA

Tibco

TruSecure

Veritas

Vmware