000-173 IBM BPM Blueprint; IBM WebSphere Lombardi Edition V7.1 Application Development

greasyservantInternet και Εφαρμογές Web

30 Ιουλ 2012 (πριν από 4 χρόνια και 10 μήνες)

572 εμφανίσεις

000
-
173

IBM

BPM

Blueprint;

IBM

WebSphere

Lombardi

Edition

V7.1,

Application

Development

Thousands

of

IT

Professionals

before

you

have

already

passed

their

000
-
173

certification

exams

using

the

IBM

000
-
173

Practice

Exam

from

ipass4sur
e.com.

Once

you

start

using

our

000
-
173

exam

questions

you

simply

can't

stop!

You

are

guaranteed

to

pass

your

IBM

000
-
173

test

with

ease

and

in

your

first

attempt.

Here's

what

you

can

expect

from

the

ipass4sure

IBM

000
-
173

course:

*

Up
-
to
-
Date

IBM

000
-
173

questions

designed

to

familiarize

you

with

the

real

exam.

*

100%

correct

IBM

000
-
173

answers

you

simply

can't

find

in

other

000
-
173

courses.

*

All

of

our

tests

are

easy

to

download.

Your

file

will

be

saved

as

a

000
-
173

PDF.

*

IBM

000
-
173

brain

dump

free

co
ntent

featuring

the

real

000
-
173

test

questions.

IBM

000
-
173

Certification

Exam

is

of

core

importance

both

in

your

Professional

life

and

IBM

Certification

Path.

With

IBM

Certification

you

can

get

a

good

job

easily

in

the

market

and

get

on

your

path

for

suc
cess.

Professionals

who

passed

IBM

000
-
173

Certification

Exam

are

an

absolute

favorite

in

the

industry.

If

you

pass

IBM

000
-
173

Certification

Exam

then

career

opportunities

are

open

for

you.

Our

000
-
173

Questions

&

Answers

provide

you

an

easy

solution

to

y
our

IBM

000
-
173

Exam

Preparation.

Our

000
-
173

Q&As

contains

the

most

updated

IBM

000
-
173

real

tests.

You

can

use

our

000
-
173

Q&As

on

any

PC

with

most

versions

of

Acrobat

Reader

and

prepare

the

exam

easily.

Exam

Name:

Exam

Type:

Certif
ication

BPM

Blueprint;

IBM

WebSphere

Lombardi

Edition

V7.1,

Application

Development

IBM

Exam

Code:

000
-
173

IBM

WebSphere

Total

Questions:

72

Question:

1

A

Process

Owner

requires

that

a

particular

process

begins

with

three

independent

system

tasks.

The

Web

Sphere

Lombardi

Edition

business

process

diagram

and

other

assets

should

be

designed

for

easy

readability

by

non
-
technical

team

members.

There

is

also

a

technical

goal

to

consume

as

few

system

resources,

such

as

CPU

time,

as

possible.

What

is

the

most

effe
ctive

solution

to

meet

all

three

requirements?

A.

Start

the

BPD

with

a

split

into

three

system

lanes

for

the

three

system

tasks.

B.

Start

the

BPD

with

a

nested

BPD

step

containing

the

three

system

tasks.

C.

Start

the

BPD

with

a

simple

loop

step

to

run

the

three

system

tasks

sequentially.

D.

Start

the

BPD

with

a

Service

step

containing

nested

Service

steps

for

the

three

system

tasks.

Answer:

D

Question:

2

A

claim

review

process

is

required

to

wait

for

external

processing

of

a

claim

to

complete

before

the

rev
iew

process

continues.

However,

the

external

processing

of

the

claim

may

occur

before

or

after

the

claim

review

process

is

initiated.

Which

Intermediate

Message

Event

options

must

be

enabled

to

meet

the

requirement?

A.

Consume

Anytime

B.

Close

Attached

Act
ivity

C.

Durable

Subscription

D.

Receivable

Anytime

Answer:

C

Question:

3

A

simple

business

process

allows

a

school

teacher

to

submit

a

proposal

for

a

children

field

trip.

Every

proposal

needs

to

be

signed

off

by

3

out

of

5A

simple

business

process

allows

a

school

teacher

to

submit

a

proposal

for

children?

Field

trip.

Every

proposal

needs

to

be

signed

off

by

3

out

of

5

other

teachers

in

order

for

the

trip

to

be

funded.

All

the

teachers

perform

their

own

research

and

then

sign

off

on

the

proposal.

How

is

thi
s

implemented

in

WebSphere

Lombardi

Edition?

A.

Use

a

Multi

Instance

Loop.

Run

in

parallel

with

a

Conditional

Wait

(complex)

Flow

Condition.

B.

Use

a

Multi

Instance

Loop.

Run

in

parallel

with

a

Wait

for

All

to

finish

(all)

Flow

Condition.

C.

Use

a

Simple

L
oop.

Set

Loop

maximum

to

a

variable

and

create

a

JavaScript

loop

condition.

D.

Use

a

Simple

Loop.

Set

Loop

maximum

to

5

and

create

a

JavaScript

loop

condition.

Answer:

A

Question:

4

Process

instances

can

be

started

by

firing

a

UCA

associated

with

a

Start

M
essage

Event

and

by

using

the

WLE

Web

API.

From

within

a

running

process,

an

Activity

can

create

a

new

and

separate

process

instance

by

using

the

JavaScript

function

startBPDWithName.

What

is

a

disadvantage

of

using

the

startBPDWithName

JavaScript

function

to

start

a

BPD

process

instance?

A.

The

"Where

Used"

feature

of

the

Authoring

Environment

won't

find

the

JavaScript

reference.

B.

It

would

be

difficult

to

find

out

if

the

second

BPD

process

instance

started

successfully

at

runtime.

C.

If

there

is

an

error

before

the

first

Activity

is

created

it

will

not

throw

an

exception

back

to

the

caller.

D.

It

would

be

difficult

to

know

the

instance

ID

of

the

second

BPD

process

instance

at

runtime.

Page

1

of

21

Exam

Name:

Exam

Type:

Certification

BPM

Blueprint;

IBM

WebSphere

Lombardi

Edition

V7.1,

Application

Development

IBM

Exam

Code:

000
-
173

IBM

WebSphere

Total

Questions:

72

Answer:

A

Question:

5

An

external

system

is

configured

to

integrate

to

WLE

by

sending

the

Event

Manager

an

XML

message

via

JMS.

During

testing,

the

integration

is

observed

to

fail.

What

would

cause

a

failure?

A.

The

event

message

XML

does

not

include

the

Process

App

acronym.

B.

The

event

message

XML

does

not

include

the

UCA

name.

C.

The

event

message

XML

does

not

include

the

S
napshot

name.

D.

The

event

message

XML

does

not

include

the

JMS

queue

name.

Answer:

A

Question:

6

A

home

loan

business

process

requires

an

applicant?

credit

check

be

performed.

The

BPD

has

a

large

Applicant

Data

object

that

contains

all

the

applicant

infor
mation.

Some

of

this

data

needs

to

be

verified

by

external

systems.

The

process

interacts

with

one

external

system

to

verify

applicant

employment

information

and

another

system

to

determine

their

existing

debts.

These

Activities

are

performed

in

parallel

a
nd

flow

to

a

Join.

applicant

employment

information

and

another

system

to

determine

their

existing

debts.

These

Activities

are

performed

in

parallel

and

flow

to

a

Join.

The

output

of

both

Activities

is

the

entire

Applicant

Data

object.

What

will

happen

wit
h

the

Applicant

Data

object

once

those

Activities

complete?

A.

The

data

from

both

objects

will

cause

an

error

in

WebSphere

Lombardi

Edition

and

no

data

will

flow

to

the

next

Activity.

B.

The

data

from

both

objects

will

be

merged

by

WebSphere

Lombardi

Editi
on

and

the

merged

object

will

flow

to

the

next

Activity.

C.

The

data

that

gets

to

WebSphere

Lombardi

Edition

first

from

one

of

the

external

systems

will

flow

to

the

next

Activity.

D.

The

data

that

gets

to

WebSphere

Lombardi

Edition

last

from

one

of

the

ext
ernal

systems

will

overwrite

whatever

is

there

and

flow

to

the

next

Activity.

Answer:

D

Question:

7

The

Remediate

Product

Delivery

Failure

Process

requires

notification

from

a

transportation

company

that

the

delivery

failed

in

order

to

start

the

process.

W
hat

is

the

most

effective

way

to

implement

this

in

WebSphere

Lombardi

Edition?

A.

UCA

Listener

receives

the

notification

and

fires

an

IME

before

the

first

Activity

to

send

the

first

token

to

the

Activity.

B.

Make

the

first

Activity

a

system
-
based

Activity

that

is

integrated

with

the

transportation

system

to

receive

messages

and

start

the

process.

C.

Use

a

Start

Message

Event

to

receive

the

notification

from

a

listener

and

begin

a

process

instance.

D.

Add

an

attached

IME

to

the

first

Activity

that

listens

fo
r

the

notification

and

activates

the

Activity

in

the

participant

inbox.

Answer:

C

Question:

8

Refer

to

the

Exhibits.

Page

2

of

21


Pass4sure

$89

Lifetime

Membership

Features;

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Pass4sure

$89

Lifetime

Membe
rship

includes

Over

2100

Exams

in

One

Price.

All

Pass4sure

Questions

and

Answers

are

included

in

$89

package.

All

Pass4sure

audio

exams

are

included

free

in

$89

package

(See

List).

All

Pass4sure

study

guides

are

included

free

in

$89

package

(See

List).

Lif
etime

login

access,

no

hidden

fee,

no

login

expiry.

Free

updates

for

Lifetime.

Free

Download

Access

to

All

new

exams

added

in

future.

Accurate

answers

with

explanations

(If

applicable).

Verified

answers

researched

by

industry

experts.

Study

Material

update
d

on

regular

basis.

Questions,

Answers

and

Study

Guides

are

downloadable

in

PDF

format.

Audio

Exams

are

downloadable

in

MP3

format.

No

authorization

code

required

to

open

exam.

Portable

anywhere.

100%

success

Guarantee.

Fast,

helpful

support

24x7.

View

lis
t

of

All

exams

(Q&A)

provided

in

$89

membership;

http://www.ipass4sure.com/allexams.asp

View

list

of

All

Study

Guides

(SG)

provided

FREE

for

members;

http://www.ipass4sure.com/study
-
guides.asp

View

list

of

All

Audio

Exams

(AE)

provided

FREE

for

members;

ht
tp://www.ipass4sure.com/audio
-
exams.asp

Download

All

Exams

Sample

QAs.

http://www.ipass4sure.com/samples.asp

To

purchase

$89

Lifetime

Full

Access

Membership

click

here

(One

time

fee)

https://www.regnow.com/softsell/nph
-
softsell.cgi?item=30820
-
3

3COM

CompTI
A

Filemaker

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

APC

CWNP

Foundry

Apple

DELL

Fujitsu

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

BICSI

EMC

HDI

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

Cisco

ExamExpress

HP

Citrix

Exin

Huawei

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

and

many

others..

See

complete

list

Here

IBM

IISFA

Intel

ISACA

ISC2

ISEB

ISM

Juniper

Legato

Lotus

LPI

McAfee

McData

Microsoft

Mile2

NetworkAppliance

Network
-
General

Nokia

Nortel

Novell

OMG

Oracle

PMI

Polycom

RedHat

Sair

SASInstitute

SCP

See
-
Beyond

SNIA

Sun

Sybase

Symantec

TeraData

TIA

T
ibco

TruSecure

Veritas

Vmware